Schadeherstel

Schadeherstel aan alle auto modellen

Een deuk oplopen is vervelend maar er zijn mensen die kunnen leven met de schade aan hun auto. Autobedrijf Silder raadt alsnog aan schadeherstel aan te vragen. Een kras of kleine deuk kunnen alleen cosmetische schade zijn, maar bij een grote deuk kan de rijprestatie negatief beïnvloeden. Uw chassis kan verbogen zijn of uw uitlijning klopt niet meer. Hierdoor ontstaan veiligheidsrisico’s die meer ongelukken kunnen veroorzaken in de toekomst.

Schadeherstel bij Autobedrijf Silder

Autobedrijf Silder herstelt alle soorten schade aan uw auto. Kleine krassen kunnen eenvoudig en snel weggewerkt worden met spotrepair. Kleine deuken kunnen zelfs hersteld worden zonder een nieuwe laklaag te spuiten. Ook serieuzere schade is te herstellen en dit wordt van te voren met u doorgenomen.  Uiteraard kunt u uw voertuig gewoon weer bij ons ophalen na de reparaties.

Mocht u door uw verzekeraar om wat voor reden dan ook naar een andere schadehersteller worden gestuurd en u stelt dit niet op prijs, dan staat u in uw recht om uw auto bij Autobedrijf Silder te laten herstellen.

Vervangende auto bij schadeherstel

Wij bieden gratis vervangend vervoer aan tijdens de schadeherstel werkzaamheden.

AUTOSCHADE?

Bel: 0541-536020